معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: متأسفانه در زمینه توسعه سردخانه‌ها شاهد کمبودهایی در سطح استان جهت ذخیره‌سازی گوشت و سایر محصولات غذایی و باغی هستیم این درحالی است که استان ظرفیت ۱۰۰ هزار تن احداث سردخانه را دارد.

به گزارش میرملاس‌خبر، عظیم دادگر صبح امروز در جمع خبرنگاران از کمبود فضای سردخانه‌ای برای نگهداری محصولات غذایی و باغی در استان خبر داد و اظهار داشت: متأسفانه در زمینه توسعه سردخانه‌ها شاهد کمبودهایی در سطح استان جهت ذخیره‌سازی گوشت و سایر محصولات غذایی و باغی هستیم و نیاز است با جذب سرمایه‌گذار و حمایت از آنها این ظرفیت استان را ارتقا دهیم، چون استان ظرفیت ۱۰۰ هزار تن احداث سردخانه را دارد.

وی افزود: صدور مجوز برای افراد باید مبتنی بر اهلیت و توانایی آنها باشد تا شاهد تسریع در روند انجام کار باشیم؛ برخی از افراد ممکن است به ما مراجعه کنند و درخواست مجوز کنند در حالی که سرمایه کافی برای شروع طرح، دانش و تجربه کافی در این زمینه را ندارند، بنابراین شرط و اولویت ما باید توانایی افراد برای اجرایی کردن طرح‌ها باشد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: نظارت و بررسی طرح‌ها باید کاری مستمر باشد؛ چون ممکن است برخی از افراد تنها برای استفاده از تسهیلات اقدام به کسب مجوز کنند، البته خوشبختانه کارشناسان حوزه صنایع تکمیلی و غذایی سازمان نسبت به این موضوع عملکرد مؤثری داشته اند.

دادگر به ضرورت اجرایی شدن طرح‌های نیمه تکمیلی در استان اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی و به تبع آن سازمان جهاد کشاورزی لرستان تکمیل کردن تمام طرح‌های نیمه تکمیل است و همه باید تلاش کنیم طرح‌هایی که با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد هستند و متوقف شده اند آنها را تکمیل و به بهره برداری برسانیم چون با اجرایی شدن این پروژه‌ها شاهد اشتغال و اقتصاد پایدار در استان خواهیم بود.