برمنکرش لعنت اگر کسی دلش بخواهد دیارش، همانجا که می‌گویند سرزمین مادری است، به توسعه نرسد حالا این توسعه چه در عصر روحانی باشد چه رئیسی فرقی ندارد که مهم کاهش دردهاست!

به گزارش میرملاس‌خبر، سال ۱۴۰۰ قبل از خردادش، همه می‌دانستیم رئیس‌جمهور کیست فقط مانده بود شمارش رای که بدانیم با چه میزان رای بر صندلی ریاست جلوس می‌کند چرا که نبود رقیب‌های جدی برای رئیسی حتی در صورت تایید صلاحیت لاریجانی ، کار را برای گرفتن قدرت توسط اصولگرایان راحت کرده بود؛ اما رئیسی و رفیق همفکرش قالیباف همچنان تلاش می‌کردند نشان دهند رقیب دارند و البته آن همه سفرهای روسای دو قوه در ماههای پیش از انتخابات تبلیغی نیست و هدفشان تنها حل مشکلات مردم است.

قالیباف و رئیسی اما تا روزهای پایانی به یکدیگر نیز به چشم رقیب می‌نگریستند و در سفرهای درون کشوری که به سفرهای استانی معروف است ، سعی می‌کردند از یکدیگر عقب نمانند و آنقدر رقابت میان حامیان این دو تشنه‌ی خدمت بالا گرفته بود که چشم بر رفاقت بسته و بر هم می‌تاختند.

جنگ میان دولت وقت و رقیب وقت هم از سوی دیگر بالا گرفته بود که حامیان دولت از همان ایام از نیت مسافر خبر داشتند و حتی یکبار در دل سفرها مشاوران قالیباف و روحانی در فضای مجازی تمام قد در مقابل یکدیگر ایستاده و بر هم کنایه‌وار شلاق زدند.

به یاد دارم جایی سید محمود رضوی مشاور رئیس مجلس در حساب کاربری خود با انتشار تصاویری از روسای قوای مقننه و قضائیه نوشت: «‏دوم فروردین ۱۴۰۰، دو رئیس قوه در میدان، دکتر قالیباف در میان جهادی ها در کهنوج و آیت الله رئیسی مرز دوغارون؛ اما نماد مدیریت خسته و اتوکشیده در اتاق و پشت مانیتور!»

حسام الدین آشنا اما کم نیاورد و پرده را کنار زده و پاسخ داد: «‏تفاوت در این است که؛ او در پایان دوره و آن دو احتمالا در ابتدای رقابت انتخاباتی هستند. او تاکنون سه بار به تمام استان‌های کشور سفر کرده و پروژه‌های دولتهای قبل را تکمیل و پروژه‌های ملی و استانی دولت خود را به پایان رسانده است. او در ۵۹ هفته گذشته حاصل آن زحمات را افتتاح می‌کند.»

حالا اما یکسالی از آن روزها فعال شدن آقایان گذشته، وعده‌های ۱۴۰۰ قالیباف و رئیسی به مردم استان‌های میزبان ، بر تابلوی روزشمار استانهای همان مردمِ میزبان ثبت شده است و همگان منتظرند ببینند غیر از آن همه وعده ، چه گامی برای رفع مشکلاتشان برداشته می‌شود.

اینکه قالیباف در اوج نقد بسیاری از مجلسیان بر دولتیون ؛ یعنی دقیقا همان وقتی که نماینده مرکز همان استان یعنی محمودوند بر نماینده ارشد دولت در همان استان تاخته ،تصمیم می‌گیرد به آن استان سفر کند به هر نیتی که باشد برای مردم لرستان مهم نیست که مهم‌تر از نیت مسافر ، چه برای تبلیغ‌های زودهنگام انتخاباتی باشد ، چه حل اختلاف،چه برای خدمت صادقانه باید در میدان عمل به قول خود وفا کند و ما حاصل را ببینیم نه نمایش را!

نیت مسافر لرستان امروز مهم نیست اما نتیجه این سفر مهم است که ما ورودی‌های بی‌خروجی بسیار دیده‌ایم، نه تنها در این دولت که تازه نفس است و البته آشفته از سر بی‌تجربگی که در هشت سال دولت جناب روحانی نیز چه بسیار سفرهای بی‌حاصل که به این خاک صورت گرفت، بی‌آنکه مسافرش سوغاتی از دیار خویش اورده باشد و به وقت بازگشت کوله بار بسته از نعمات لرستان به زادگاه خویش برد!

مردم لرستان در انتظار می‌مانند نه یکسال که شاید بهانه برای انجام نشده‌هایشان بسیار است که دوسال که سه سال که چهارسال صبوری می‌کنند تا ببینند حاصل این دولت به اصطلاح مردمی چه خواهد شد که ببینند کدام وعده‌ی مسافران سرگردان در لرستان نهایتا تیک انجام خواهد خورد!

 

یادداشت از ابوذر بابایی‌زاده